PUR en mogelijke (gezondheids)effecten

Exporteer naar Google Calendar

09 oktober 2018 @ 16:45:00 - 09 oktober 2018 @ 19:30:00

ISIAQ.nl organiseert de expert bijeenkomst over PUR en mogelijke  (gezondheids)effecten. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 9 oktober 2018 van 16.45 tot 19.30 op het kantoor van BBA / DGMR: Casuariestraat 5 in Den Haag.
Al enkele jaren geleden bracht PUR behoorlijk wat te weeg: https://www.bouwwereld.nl/nieuws/experts-willen-pur-schuim-verbieden/.

Hoe zit het nu echt en wat zijn de laatste inzichten?

De bijeenkomst is bedoeld voor die leden die zich graag verder willen verdiepen in het thema PUR. Daarnaast is het de bedoeling om de in Nederland beschikbare kennis bij elkaar te brengen en de laatste stand van zaken wat betreft het onderzoek naar PUR te bediscussiëren.
Na een warm welkom worden eerst enkele interessante presentaties gegeven door vertegenwoordigers uit de industrie, medische wereld en onderzoek. Na de pauze en een eenvoudige maaltijd is er volop tijd voor een verdere verdieping en discussie.
Meer informatie volgt t.z.t., maar mocht u zich alvast op willen geven, dan horen we dat graag (via Contact formulier op deze website).

Toegang is gratis. Let op: beperkt aantal deelnemers mogelijk